Girona

Míchel: “El pitjor del partit són les lesions de Romeu i Blind”

El tècnic de Vallecas ha lamentat les importants baixes per lesió en l’empat contra el Celta (1-1), a més d’admetre que està content del rendiment del Girona a Balaídos

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, s’ha mostrat satisfet del rendiment del seu equip a Balaídos, no del resultat contra el Celta (1-1), i ha assegurat que les lesions i l’exigència del calendari formen part de la “nova realitat” del club blanc-i-vermell.

Les dues lesions

“Romeu ha sentit una punxada a l’isquiotibial i el podem perdre durant un temps. Blind ha patit un cop a la primera part i se li estava carregant molt el bessó. En una arrencada, ha notat molèsties. Li haurem de fer més proves. Són les dues males notícies del partit d’avui. Amb aquesta saturació de partits necessitem a tots els jugadors i són dues baixes importants”.

La valoració del partit

“Abans del xiulet inicial, he donat l’enhorabona a l’entrenador del Celta perquè a Balaídos havien dominat a tots els equips. I nosaltres, en canvi, hem pogut dominar en diversos trams de la primera part. A partir del minut 55, ells han fet un pas endavant i fins al 70 ens han superat. Els canvis ens han donat energia i continuïtat en el joc, i el gol de l’empat ha arribat quan millor estàvem. Hem tingut alguna ocasió més clara, però me’n vaig content pel rendiment. Penso que el resultat és just. Som un equip que pateix sense pilota, i avui hem defensat bé en molts moments”.

Autocrítica

“Amb la possessió que hem tingut a camp contrari durant la primera part, hem de finalitzar més jugades. L’1-1 ve d’una acció en què no acabem la jugada i ells ens fan mal amb una transició. Hem tingut més control, però hem de mirar més a porteria rival”.

La línia defensiva

“Hem situat a Blind en una posició més centrada perquè crèiem que és un jugador que ens podia aportar molt amb la pilota, fent pràcticament de migcampista. La idea era tenir dos centrals ràpids per fora, Francés i Krejcí, i un al mig que pogués avançar metres en conducció o busqués el tercer home, ja que ell té un timing perfecte a l’hora d’escollir la millor passada”.

L’exigència del calendari

“Els jugadors han alçat la veu i tothom veu que hi ha molta acumulació de partits. Nosaltres no tenim l’experiència prèvia de jugar cada tres o quatre dies i no podem gestionar-ho com els grans. És la nostra nova realitat i l’hem d’afrontar. Avui no podíem pensar en el Feyenoord. I dimecres, en l’estrena en la Champions League a Montilivi, no podrem pensar en el partit de diumenge contra l’Athletic Club. És impossible. Si avui ho haguéssim fet, ens hauríem endut quatre gols de Balaídos. Jo havia de pensar en el partit d’avui, i hem competit bé sense pensar en el dimecres. Hem d’intentar recuperar els jugadors com més aviat millor, entrenar el mínim possible perquè estiguin preparats per a la competició i, si hem d’analitzar-ho des del despatx o amb xerrades, ho farem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)