el9cers

El Vilafranca i el Caldes guanyen per la mínima

Copa de la CERS. L'Igualada va perdre en l'anada dels quarts de la CERS

El Vilafranca i el Caldes van guanyar per la mínima i l'Igualada va perdre més clarament, en els seus partits d'anada dels quarts de final de la CERS. Els vilafranquins van rebre el Barcelos portuguès, el campió, i el van superar per 3-2. Els visitants es van avançar amb el 0-1, però en la segona meitat tres gols en menys de dos minuts dels locals Joan Vázquez (2) i Rubén Fernández, els van fer remuntar. El Barcelos, tot seguit, va reduir la diferència. El Caldes va aconseguir guanyar per un gol (4-3) el Trissino italià. El partit va tenir alternatives i, després que els locals s'avancessin, els italians es van situar amb un 1-2 en l'inici de la segona meitat. El Caldes va capgirar el resultat i es va emportar la victòria. Roger Acsensi va fer els tres primers gols, i Blanqué, el quart. L'Igualada va ser l'únic equip català que va jugar a fora i va ser derrotat per 4-1 pel Viareggio italià. En la primera meitat, els locals ja es van avançar i en la segona es van situar amb un clar 3-0. Un gol d'Emanuel Garcia va reduir el marge, però Xavi Costa va marcar el 4-1 per als italians.