OK Lliga

Una derrota que pot fer mal

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va ser derrotat a la pista d'un rival directe, el Lleida, i va perdre per lesió Marc Gómez, que es va fer mal al genoll, i Andrea Bolcato, a l'espatlla

LLEIDA 4 GIRONA 2

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Borja López, Cañellas, Giménez i Andreu Tomàs –equip inicial–; Trilla, Llisà i Rodero.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Povedano i Hernández –equip inicial–; Borja Ramon, Bolcato, Manel Garcia i David Carles.GOLS:1-0 (6') Borja López. 2-0 (12') Borja López. 3-0 (32') Giménez. 3-1 (37') David Carles. 3-2 (40') Povedano. 4-2 (45') Andreu Tomàs, de penal.ÀRBITRES:O. Valverde i A. Tavera. Targeta blava a Povedano.FALTES:6 del Lleida i 8 del Girona.

El Citylift Girona va caure derrotat a la pista de l'ICG Software Lleida en un partit per oblidar i que els pot passar factura en els propers compromisos. El conjunt gironí va perdre per lesió dos jugadors, Marc Gómez –genoll–, i Andrea Bolcato, afectat de l'espatlla. El conjunt gironí va perdre a la pista d'un rival directe en la lluita per no baixar però la resta de resultats de la jornada van fer que segueixin fora de les posicions de descens i amb un sol punt de marge.

El Girona va fer una primera meitat molt dolenta i va arribar al descans amb un 2-0 en contra. Els homes de Ramon Benito no van estar centrats en els primers compassos del partit i després van veure com en pocs minuts van perdre dos companys per lesió. El Lleida es va avançar en el marcador en el minut 6 i en el minut 10 Marc Gómez va xocar fortuïtament amb un rival i es va fer mal al genoll esquerre. Uns minuts després els locals van anotar el 2-0 i a deu minuts del descans Andrea Bolcato va caure malament i va haver d'abandonar la pista amb problemes a l'espatlla. Cap dels dos va tornar a jugar i van haver d'anar a l'hospital. El Lleida va ser superior en aquests primers 25 minuts i va disposar d'ocasions per aconseguir un avantatge més ampli. No va ser fins a la segona meitat que els locals van fer el 3-0, i això va despertar els jugadors gironins. Van intentar imposar un ritme més alt de joc, van començar a xutar amb efectivitat, i es van situar amb un ajustat 3-2. El porter Jaume Llaverola va aturar una falta directa per una targeta blava a Marc Povedano per una protesta però poc després no va poder fer res en un penal que va servir al Lleida per sentenciar.