OK Lliga

Gómez i Bolcato, lesionats de llarga durada

Hoquei sobre patins. Aquests dies s'han de confirmar els pronòstics dels jugadors del Citylift Girona, que podrien ser baixa diversos mesos

Els jugadors del Citylift Girona Marc Gómez i Andrea Bolcato tenen lesions de llarga durada i podrien estar apartats de les pistes durant diversos mesos. Els pronòstics després del partit que van jugar diumenge a la pista del Lleida es van confirmar ahir en les primeres proves que se'ls van fer, però aquesta setmana se'n faran més per saber si han de ser operats.

Andreu Bolcato té els lligaments acromioclaviculars esquerre trencats, avui se li faran més proves, però s'haurà d'operar i la baixa serà d'entre dos mesos i dos mesos i mig. Marc Gómez té afectats els lligaments encreuats del genoll esquerre, és probable que els tingui trencats, i si es confirma en la ressonància que li faran demà, podria estar de baixa sis mesos i, si no, entre un mes i mig i dos mesos.

L'entrenador de l'equip, Ramon Benito, va dir que les dues lesions, que es van fer en pocs minuts de marge en la primera part a Lleida, ha, estat un molt cop dur. Respecte al fet si es podrà incorporar algun jugador, va dir que s'ha de parlar amb la junta, però que són el club que són i que arriben fins on es pot arribar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)