Copa

Hoquei sobre patins

Copa femenina

El Voltregà guanya la copa femenina amb un gol d'or

Hoquei sobre patins. Adriana Gutiérrez marca els tres gols del conjunt osonenc en la disputa i espectacular final contra l'Hostelcur Gijón (3-2)

Un gol d'or d'Adriana Gutiérrez en la pròrroga ha donat el sisè títol de la copa femenina al CP Voltregà. La final contra l'Hostelcur Gijón ha estat molt disputada i s'ha decidit en el minut 48, en la segona part del temps afegit. El conjunt osonenc ha lluitat des de l'inici contra un conjunt asturià molt potent i que defensava el títol, i s'ha sobreposat a l'absència per lesió de la seva millor jugadora, Natasha Lee. El Voltregà s'ha mostrat com un gran conjunt ja que ha fet molts canvis i totes les jugadores menys la lesionada Lee i la segona portera han tingut minut i han respost a un gran nivell. Davant seu el Gijón no ha fet un sol canvi. En la primera meitat Adriana Gutiérrez ha avançat al Voltregà i el Gijón ha empatat un minut després, i amb l'1-1 s'ha arribat al descans. En la segona meitat s'han avançar les asturianes i també un minut després les osonenques han empatat. El 2-2 s'ha mantingut fins al final i en la pròrroga el títol ha estat pel Voltregà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)