OK Lliga

Hoquei sobre patins

Ok Lliga

Deu jornades per decidir-ho tot

Hoquei sobre patins. S'inicia l'últim terç de l'OK Lliga amb el títol, les places europees i el descens en joc

Arriben les últimes deu jornades de l'OK Lliga, l'últim terç de la competició, i gairebé tot està per decidir. No se sap qui guanyarà el títol de campió, ni els equips que disputaran la lliga europea i la copa de la CERS ni tampoc els tres conjunts que perdran la categoria. Alguns equips estan més ben situats per aconseguir aquests objectius o per evitar-los, però queden 30 punts en joc i encara poden canviar força coses.

El Barça té molts números per revalidar el seu títol, però ni ells mateixos consideren suficients els sis punts –dues victòries–, que tenen de marge respecte als seus immediats perseguidors, el Vic i el Reus. Aquests tres equips sembla que tenen assegurada una plaça per a la lliga europea de la temporada que ve, i el quart lloc se'l disputen el Liceo i el Voltregà, que ara estan empatats a punts. Darrere seu les places de la CERS estan més disputades.

Mirant la zona de descens, aquesta temporada no hi ha cap equip que s'hagi despenjat definitivament en aquest punt de la competició com havia passat en campanyes anteriors. L'Alcobendas ocupa l'última posició, però només està a quatre punts del primer lloc de la salvació, mentre que el Manlleu està a tres punts de la permanència i el Vilafranca només a un –els altres dos equips que ocupen la zona de descens–. De fet, hi ha cinc equips que, quan falten deu jornades, ni tan sols tenen un marge de dues victòries –sis punts–, respecte a les places de descens, i es pot considerar que tots estan lluitant per la salvació.

El líder visita el cuer

La 21a jornada de lliga s'inicia amb la visita del líder, el Barça, a la pista del cuer, l'Alcobendas. Els blaugrana sempre han guanyat a la pista madrilenya i buscaran una nova victòria. Un dels duels destacats del dia és el derbi de les comarques gironines entre el Girona i el Lloret, amb els dos equips necessitats de punts per allunyar-se de la zona de descens. El Voltregà, que fa quatre partits que no perd, rep el Lleida, que s'ha distanciat de la zona perillosa, mentre que el Caldes, després del seu gran èxit europeu classificant-se per a la final a quatre de la CERS, ha de tornar a la realitat per rebre el Vendrell. L'Igualada és el cas contrari i ha de superar la decepció de l'eliminació europea per afrontar el potencial del Liceo. A les posicions de descens el Manlleu, que ha sumat dos empats, rep un Reus en ratxa, mentre que el Vilafranca –cinc derrotes en els últims desplaçaments– visita l'Alcoi. Demà tanca la jornada el Noia-Vic en el partit televisat per La Xarxa TV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)