OK Lliga

El Lloret es retroba amb la victòria en el derbi

OK Lliga. Marc Grau va fer tres gols i va ser un malson per al Girona, que va començar marcant però que no va estar gens encertat davant de la porteria contrària

GIRONA 1 LLORET 5

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Borja Ramon, Povedano i Manel Garcia –equip inicial–; Hernández, David Carles i Marc Gómez.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Farré i Patau.GOLS:1-0 (2') Pelicano. 1-1 (30') Marc Grau. 1-2 (34') Farré. 1-3 (39') Plaza. 1-4 (46') Marc Grau. 1-5 (47') Marc Grau.ÀRBITRES:A. López i J. Martínez.FALTES:7 del Girona i 14 del Lloret.

El Lloret Vila Esportiva va tornar a guanyar després de sis jornades sense aconseguir-ho, i ho va aconseguir en el derbi a la pista del Citylift Girona. Marc Grau, que va fer tres gols, va guiar els selvatans cap a la victòria en la segona meitat, on van capgirar l'1-0 que els gironins havien anotat en el segon minut de joc. El Girona no va estar gens encertat davant de la porteria contrària i va desaprofitar un penal i una falta directa.

Els dos equips van sortir amb un ritme alt de joc i en una de les primeres accions Raül Pelicano va inaugurar el marcador en el minut 2. En les jugades següents els lloretencs van intentar assolir l'empat i els gironins ampliar el seu marge, però a poc a poc els homes de Ramon Benito van calmar el joc i van començar a fer rodar una mica més la bola. El Lloret va assentar la seva defensa i va buscar les accions ràpides d'atac per intentar crear perill a la porteria rival. A nou minuts del descans el Girona va disposar d'un penal però el porter del Lloret, Ferran Serra, va aturar el llançament de Pelicano. Uns minuts després va sortir a pista Marc Gómez, que tot i que era dubte perquè es va fer mal en l'última jornada, al final va poder jugar. En els darrers minuts abans del descans els homes de Manolo Barceló va tenir alguna ocasió més i fins i tot van enviar una bola al travesser, però es va arribar a la mitja part amb el mínim avantatge local de 1-0.

En la segona meitat va començar el festival del Lloret en general i de Marc Grau en particular. En el minut 30 Adrià Farré va recuperar una bola al costat de l'àrea local, la va passar a Marc Grau, que estava sol, i aquest va empatar. Quatre minuts després va ser Adrià Farré el que va avançar el seu equip (1-2). Els gironins es van intentar refer i Josep Hernández va disposar de dues bones accions per empatar però la bola no va entrar, i tot seguit David Plaza amb un xut des de fora l'àrea va marcar l'1-3. El Girona va poder tornar a entrar en el partit quan els lloretencs van fer la desena falta però el porter Ferran Serra va tornar a estar inspirat i va aturar el llançament de Marc Povedano. Els gironins van intentar pressionar els lloretencs en els últims minuts però aquests van saber sentenciar. Marc Grau va marcar dos gols en dos minuts i va donar per acabat el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)