OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Lloret sorprèn el Vic

Hoquei sobre patins. Segueix sumant punts importants fora de casa i aquest cop, amb tres gols de Marc Grau, va guanyar a la pista del tercer

VIC 3 LLORET 5

CP VIC:Camps, Ordeig, Presas, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Burgaya, Llorca, Casas, Claramunt i Raurell.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Farré, Sulé, Patau, Ramos i Perarnau.GOLS:0-1 (1') Marc Grau. 0-2 (13') Lluís Grau. 1-2 (17') Llorca. 2-2 (18') Burgaya. 2-3 (20') Marc Grau. 3-3 (39') Burgaya. 3-4 (42') Àlex Grau. 3-5 (42') Marc Grau.ÀRBITRES:A. Gómez i A. Veiga.FALTES:8 del Vic i 7 del Lloret.

16 equips

amb propera

El Lloret Vila Esportiva va tornar a demostrar el seu potencial fora de casa i aquest cop va guanyar a la pista del Vic, el tercer classificat. Els selvatans van fer un bon partit i amb tres gols de Marc Grau van aconseguir tres punts importants que els apropen una mica més al seu objectiu de la temporada, que és la permanència. Els osonencs van veure trencada la ratxa de bons resultats a casa, on no perdien des de la segona jornada i feia onze partits que no coneixien la derrota davant la seva afició.

El Lloret va sortir decidit i en el primer minut de partit Marc Grau va avançar el seu equip. Poc després el seu germà Lluís va anotar el 0-2. Els osonencs es van refer i van empatar amb dos gols en un minut però novament Marc Grau va fer el 2-3 amb què es va arribar al descans. En la segona meitat El Vic va buscar la victòria i va tenir ocasions, i va aconseguir l'empat (3-3) a onze minuts del final. Els lloretencs no es van desanimar i en la jugada següent ja van tenir una gran ocasió. Volien els tres punts i van buscar la victòria. A vuit minuts del final els selvatans van anotar dos gols en mig minuts gracies a Àlex Grau –van marcar els tres germans–, i novament el seu bessó Marc Grau –el tercer–, que va fer pujar al marcador el 3-5 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)