Internacional

Espanya remunta tres cops i acaba tercera

Hoquei sobre patins. França va tenir el domini fins a tretze minuts del final en el partit pel tercer lloc de la copa de les Nacions

ESPANYA 5 FRANÇA 3

ESPANYA:Malián, Marín, Torner, Lamas, Rodríguez –inicial–; Alabart, Roca, Bargalló, Gil i Camps.FRANÇA:B. Di Benedetto, Herman, R. Di Benedetto, C. Di Benedetto, Debrouver –inicial–; M. Le Roux, A. Le Roux, Bonneau, Le Berre i Nedder..GOLS:0-1 (1') C. Di Benedetto. 1-1 (3') Marín. 1-2 (23') Le Berre. 2-2 (34') Marín. 2-3 (35') C. Di Benedetto. 3-3 (37') Rodríguez. 4-3 (45') Marín. 5-3 (49') Lamas.ÀRBITRE:Sergio Insua i Florindo Cardoso. Van ensenyar dues blaves a Torner, d'Espanya, i una a R. Di Benedetto, de França.

L'equip espanyol d'hoquei sobre patins es va assegurar el tercer lloc de la copa de les Nacions de Montreux després d'imposar-se a França en un partit en què va haver de remuntar en tres ocasions (5-3). No va ser fins a 13 minuts del final del partit que Espanya va dominar el marcador per primer cop.

En només uns pocs segons de joc, la selecció francesa ja s'havia avançat amb un gol de Carlo di Benedetto, tot i que Raúl Marín va respondre amb l'empat només dos minuts després. França va tornar a dominar el marcador amb un gol de Le Berre a dos minuts i mig del descans. Un altre cop Marín va empatar el partit a la meitat del segon temps, pocs segons abans que Carlo di Benedetto assolís el tercer avantatge per a França (2-3). En els tretze últims minuts, l'equip espanyol va prémer l'accelerador. Primer va igualar el marcador per mitjà de Cristian Rodríguez i Raúl Marín i Eduard Lamas, de falta directa, van aconseguir segellar la victòria que donava la tercera posició a Espanya.

En el partit pel títol l'Argentina es va imposar a Portugal amb un gol en l'últim minut (6-5).