OK Lliga

El Vendrell empata a Lloret a nou segons del final del partit

OK Lliga. El conjunt penedesenc s'assegura la classificació per jugar la copa de la CERS

LLORET 3 M. VENDRELL 3

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau, Àlex Grau –equip inicial–; Ramos i Farré.MORITZ VENDRELL:Molina, Ferrer, Mitjans, Navarro, Rocasalbas –equip inicial–; Creus, Gil i Fernández.GOLS:1-0 (13') Marc Grau. 1-1 (14') Mitjans, de penal. 2-1 (23') Marc Grau. 2-2 (25') Rocasalbas, de falta directa. 3-2 (40') Farré. 3-3 (50') Mitjans.ÀRBITRES:Mayor i Lapedriza. Blava a Lluís Grau, del Lloret, i a Creus, del Vendrell.FALTES:12 el Lloret i 9 el Vendrell.COMENTARI:El Lloret va desaprofitar l'oportunitat de deixar la permanència pràcticament segellada i acostar-se a les posicions europees després de l'empat contra el Vendrell, que ja te garantida una plaça per jugar la CERS. El partit va ser igualat i va tenir poques ocasions clares. El Lloret va aprofitar una blava a Creus per obrir la llauna (13'), però només un minut més tard Mitjans empatava de penal. Marc Grau aprofitava un error defensiu del Vendrell per tornar a avançar el Lloret a dos minuts del descans, però Rocasalbas tornava a empatar a 42 segons del final de la part amb una falta directa. A l'inici del segon temps Mitjans enviava la bola al pal i en el 40 Rocasalbas desaprofitava una directa. Ferrer feia el 3-2 en un contraatac, però de nou el Vendrell responia i Mitjans va empatar des del centre de la pista a nou segons del final.