OK Lliga

El Reus no vol que el Barça celebri el títol

Ok Lliga. Els blaugrana en fan prou amb un empat en un escenari esquerp per obtenir el quart títol consecutiu (18.05 h / El Punt Avui TV)

La rivalitat històrica, l'orgull i les possibilitats utòpiques de capgirar la truita obliguen avui el Reus a donar-ho tot a casa contra el Barça per evitar que els blaugrana siguin proclamats campions de l'Ok Lliga al Palau dels Esports del Reus. El conjunt de Ricard Muñoz ha estat infinitament superior als rivals durant tot el curs i en faria prou avui amb un empat per assegurar-se matemàticament el títol (18.05 h / El Punt Avui TV), el quart consecutiu. L'escenari, per tant, és un estímul per als blaugrana, que aquest curs van perdre les semifinals de la supercopa en el mateix pavelló i que no van poder batre els d'Enrico Mariotti al Palau Blaugrana (6-6). En la copa, en canvi, el Barça es va imposar (3-4) en un duel molt aferrissat. Tots dos equips, a més, es podrien fins i tot trobar en la final de la lliga europea que es jugarà el cap de setmana vinent al pavelló Barris Nord de Lleida. Els dos equips catalans tenen encreuaments complicats contra equips portuguesos. El Reus contra el Benfica, el vigent campió, i el Barça contra l'Oliveirense, l'actual subcampió. Per aconseguir el màxim suport del públic, el Reus ha posat les entrades a 3 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)