OK Lliga

El Barça guanya la lliga a Reus

Hoquei sobre patins. L'equip blaugrana empata (4-4) a la pista del seu rival més qualificat i celebra el seu 28è títol, el quart seguit amb Ricard Muñoz a la banqueta

El Barça Lassa ha empatat avui a la pista del Reus La Fira (4-4) en un partit vibrant dels que fan afició i ha obtingut el seu 28è títol de lliga. El conjunt blaugrana assaboreix la quarta Ok Lliga consecutiva amb Ricard Muñoz a la banqueta –plega a final de curs tal com va anunciar fa algunes setmanes–i un equip farcit de figures que només ha perdut dos partits i n'ha empatat dos mes contra el Reusen les 27 jornades disputades fins ara, exercint un domini abassegador. El Reus és segon a 11 punts del ja campió.

Amb una defensa estricta i sacrificada i molt elèctric en atac, el Reus ha generat més perill que el Barça en un primer temps pletòric. El conjunt de Ricard Muñoz s'ha precipitat en excés i no ha seleccionat bé els seus atacs, fet que ha facilitat encara més els contraatacs dels locals. El resultat a la mitja part ha estat de 3-1 favorable als locals amb els gols de Torra, que travessa un gran moment de forma, i Marín (2), el primer de falta directa llançada amb un et directe. El gol dels visitants l'ha fet Lucas Ordóñez.

El partit ha fet un gir en el segon temps. Marín ha fallat una directa i Ordóñez, en canvi, l'ha transformat (3-2). El porter del Reus Henriques ha mantingut vius als locals aturant una altra directa i un penal al mateix Ordóñez, però no ha pogut contenir l'efervescència blaugrana. Gual, també de directa i Pascual, aprofitant una gran passada al segon pal, han situat el 3-4 i han donat mig títol al Barça. Platero hi ha posat incertesa (4-4) i Marín ha tingut una darrera directa a 42 segons del final que Fernández ha aturat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)