OK Lliga

Un empat que serveix de ben poc als dos equips

Hoquei patins. El derbi entre el Manlleu i el Voltregà va ser molt disputat

El Manlleu i el Voltregà van empatar en el derbi osonenc, i el 3-3 final va servir de ben poc als dos conjunts. Una victòria dels manlleuencs els hauria fet sortir de la zona de descens, mentre que els de Sant Hipòlit podrien haver consolidat la cinquena posició.

El partit va ser molt disputat i encara que en la primera meitat no hi va haver gols en la segona hi va haver alternances. El Voltregà va respondre al gol inicial del Manlleu amb l'1-2 i després, en un minut, els locals van tornar a manar en el partit (3-2). Un gol de penal del Voltregà a un minut del final va establir l'empat.

MANLLEU 3 VOLTREGÀ 3

CP MANLLEU:Jordi Garcia, Mangas, Farrès, Adrià Ballart i Prat –equip inicial–; Albert Grau, Franci, Martí, Pujadas i Folguera.CP VOLTREGÀ:Càndid Ballart, Vargas, Armengol, Teixidó i Alabart –equip inicial–; Crespo, Font, Dani Rodríguez, Molas i Carrillo.GOLS:1-0 (31') Martí. 1-1 (32') Alabart, de falta directa. 1-2 (37') Teixidó. 2-2 (39') Mangas. 3-2 (39') Albert Grau, de penal. 3-3 (49') Teixidó, de penal.ÀRBITRES:A. Gómez i J. León. Targeta blava a Farrès (2), Teixidó i Crespo.FALTES:14 del Manlleu i 14 del Voltregà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)