OK Lliga

El Caldes ensopega a casa contra un rival directe

Hoquei patins

CALDES 3 ALCOBENDAS 4

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Rovira, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –inicial–; Galbas, Pastor, Urbano, Blanqué i Villena.REICOMSA ALCOBENDAS:Martín Rodríguez, Mario Martínez, Marcos López, Gonzálo Pérez i Candanedo –inicial–; Villanueva, Jurado, Jorge López i Marcos Pérez.GOLS:1-0 (1') Molera. 1-1 (6') Marcos López. 1-2 (7') Marcos López. 1-3 (17') Jurado. 2-3 (23') Galbas. 2-4 (23') Villanueva. 3-4 (27') Galbas.ÀRBITRES:I. González i X. Buixeda. Blava a Gonzalo Pérez i Roger Acsensi.FALTES:16 del Caldes i 15 de l'Alcobendas.COMENTARI:El Recam Làser Caldes tenia una bona ocasió per sortir de la zona de descens però va perdre a casa contra el cuer, l'Alcobendas. Els vallesans es van avançar en el primer minut de joc amb un gol de Molera, però els madrilenys van remuntar poc després amb dos gols en poc més d'un minut i van arribar a l'1-3. El Caldes va tornar a entrar en el partit gràcies a Galbas però uns segons després l'Alcobendas va fer el 2-4 i es va arribar al descans. En l'inici de la segona meitat Galbas va tornar a marcar, i els calderins van tenir ocasions per empatar però el marcador no es va moure.