OK Lliga

El Lloret fitxa Gerard Gallardo, del GEiEG

Hoquei sobre patins. És el segon fitxatge del conjunt selvatà de cara a la temporada vinent en l’OK Lliga

El Lloret Vila Esportiva ha fitxat Gerard Gallardo, que aquesta temporada ha militat en el GEiEG de la primera divisió. Gerard Gallardo té 24 anys, es va formar al Cd’E Arenys de Munt i és la segona incorporació del conjunt selvatà. En aquesta temporada ha jugat en el GEiEG en el seu retorn a la segona categoria estatal, i ha marcat 17 gols en els 26 partits que ha disputat –ha estat el segon màxim golejador del conjunt gironí–. Ha estat el llançador de penals de l’equip i en va marcar tres dels cinc que va executar. El conjunt que seguirà dirigint l’entrenador Manolo Barceló ja va anunciar fa uns dies el seu primer fitxatge amb la incorporació del maçanetenc Rubén Fernández, que va arribar provinent del Vilafranca.

El conjunt lloretenc també ha fet públic que el porter de 20 anys Pol Clos marxarà cedit al CP tordera de la primera divisió. Pol Clos s’ha format en els conjunts base del club i ha passat pels equips de totes les categories. També hi ha la baixa de Xavier Sulé, que marxa a jugar a França, i la dels joves Guillem Ariza, Nicolas Múller i Xavier Patau que van tenir minuts en el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)