OK Lliga

hoquei patins

cp vic

Ordeig seguirà de referent

Hoquei sobre patins. Confirma que es queda al Vic i serà el pal de paller del projecte, que ja disposa d’Urbano, Oller, Tirso i Ernest Burgaya

El veterà Mia Ordeig continuarà jugant al Vic a pesar de l’èxode de la resta de jugadors de la plantilla i serà el pal del paller del nou i reformulat projecte. Ordeig (Vic 1981), que complirà la seva 13a temporada al club, va confirmar la seva continuïtat al programa El termòmetre del Canal Taronja i serà el jugador més experimentat d’una plantilla que dirigirà el tècnic Gerard Pujol, que arriba procedent de l’Olot i que va dur les regnes del Vic en la temporada 2011/12 agafant el relleu de Carlos Figueroa. “Tenia ofertes i també la possibilitat de retirar-me, però he meditat i crec que he fet el que toca. Soc soci del Vic i un home de club, i és el moment de seguir una temporada més”, reflexiona Ordeig, que participa en un campus a la Corunya al costat de l’extècnic del Vic Ferran Pujalte. “Serà un equip nou i hi ha feina per fer”, recalca el vigatà. La crisi econòmica i institucional de l’entitat ha obligat a desfer un equip que en els últims anys havia estat capdavanter en totes les competicions. El nou Vic tindrà altres objectius però també lluitarà, per exemple, per mirar de classificar-se per jugar la copa. A més de l’OK Lliga, jugarà la supercopa i la lliga europea, atractius que també han seduït els nous fitxatges.

El Vic també ha incorporat jugadors amb experiència en l’OK Lliga com Tirso Gómez i Jassel Oller (Sant Feliu), el porter de l’Arenys de Munt Ernest Burgaya i l’osonenc Jordi Urbano, home clau de la gran revifada del Recam Làser Caldes, semifinalista de la CERS i que en el curs 2015/16 va jugar la copa a Reus. Urbano és un jugador amb molt de caràcter que ha demostrat a bastament la seva qualitat. Ara, el Vic busca dos reforços més per tancar la plantilla, en la qual també seguirà el porter de la base Guillem Raurell.

EL PROTAGONISTA

Tenia altres ofertes i també la possibilitat de retirar-me, però he meditat i crec que he fet el que toca. Soc soci del Vic i un home de club
Em dec al Vic, i és el moment de seguir una temporada més. És un equip nou i hi ha feina per fer
Mia Ordeig
Jugador del vic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)