OK Lliga

El Liceo acomiada Gil

Hoquei sobre patins. El prestigiós tècnic argentí n’ha estat 20 anys l’entrenador en quatre etapes i en va ser jugador durant set cursos

El Liceo ha anunciat en un comunicat la “sortida pactada”del tècnic argentí de 66 anys Carlos Gil després de 27 anys vinculat al club, vint com a tècnic en quatre etapes i set en qualitat de jugador (1976-1983). L’entrenador de Buenos Aires ha estat fonamental en el club en les últimes dècades. Enguany l’equip va acabar l’OK lliga tercer, però es va endur contra tot pronòstic la supercopa jugada a Reus derrotant els amfitrions en la final. També llueixen en el seu palmarès d’entrenador tres lligues europees, una OK Lliga, cinc copes, una Recopa, una CERS, dues supercopes europees i dues copes Intercontinentals. Gil té un gran prestigi com a entrenador i va fer possible que el Liceo fos un dels equips que interpretés millor el joc d’atac. En un comunicat, el club gallec argumenta que ha arribat el moment d’“invertir en noves idees”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)