OK Lliga

Novetats al Vendrell

Hoquei sobre patins. Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs dirigiran l’equip en el qual s’han incorporat Gerard Camps i Cristian Rodríguez

El CE Vendrell de la temporada 2017/18 es va presentar dilluns a la nit amb novetats a la plantilla. L’equip estarà dirigit per dos tècnics de la casa, Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs, que en els darrers anys han aconseguit èxits amb els equips de base. El club va presentar els dos fitxatges per aquesta campanya: el porter Gerard Camps i Cristian Rodríguez, que provenen del Vic i ja van jugar en temporades anteriors al Vendrell. Continuen a la plantilla Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Marc Navarro, Edu Fernández, Roger Rocasalbas, Joan Lluís Mudarra, Iker Casado i el porter Pol Ferrer.

Sense Moritz

Aquesta temporada l’empresa Cerveses Moritz no serà el patrocinador del Vendrell. El club està treballant per tenir un nou patrocinador. Aviat s’iniciaran les obres al pavelló per adequar-lo amb vista als Jocs del Mediterrani Tarragona 2018. Això farà que fins al gener del 2018 es jugui en un altre lloc, segurament al pavelló de Calafell. El 28 d’agost s’iniciaran els entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)