OK Lliga

El Lleida sap patir en el segon temps i arrenca bé

Hoquei patins. L’Alcoi va reaccionar amb 3-0 i va inquietar fins al final

LLEIDA 4 ALCOI 3

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Dario Giménez i Andreu Tomàs -equip inicial-; Bruno di Benedetto, Roberto di Benedetto, Candanedo i Mataix.ALCOI:Grau, Oruste, Pere Cañellas, Baieli i Roca -equip inicial-; Martí, Cantó i Llisà.GOLS:1-0 (16’) Candanedo. 2-0 (22’) Candanedo. 3-0 (24’) Creus. 3-1 (37’) Oruste. 3-2 (39’) Pere Cañellas. 4-2 (43’) Roberto di Benedetto. 4-3 (48’) Oruste, de falta directa..ÀRBITRES:Ribó i Tavera.FALTES:10 el Lleida i 15 l’Alcoi.COMENTARI:El Lleida va començar la lliga amb bon peu sumant els tres punts contra l’Alcoi en un partit intens, vibrant i amb molt de ritme que se li va complicar en el segon temps per culpa de la perseverança dels visitants. De fet, el conjunt d’Albert Folguera dominava per 3-0 en el minut 37 quan l’Alcoi va iniciar la reacció. Els gols de dos nouvinguts, Candanedo (2) i Creus, havien permès gaudir els locals d’un avantatge prou còmode. dos gols gairebé consecutius de l’Alcoi, però, van inquietar. El jove fitxatge francès Roberto di Benedetto va tallar la reacció visitant (4-3) i tot i que l’argentí Oruste, de falta directa –exhibint una tècnica depurada– arran de la desena falta d’equip local, va situar el seu equip a només un gol (4-3) quan encara faltava un minut i 14 segons per al final i va tocar patir una mica.