OK Lliga

El Citylift Girona femení s’estrena a Vilanova

Hoquei sobre patins. El conjunt gironí torna a l’OK Lliga femenina després d’una temporada d’absència i ho fa amb novetats

El Citylift Girona femení disputarà aquesta tarda (18 h) el primer partit de l’OK Lliga femenina a la pista de l’Impagos Vilanova en el que serà el seu retorn a la màxima categoria estatal femenina. Les gironines han estat fora una temporada, en què van jugar a la lliga nacional femenina i van lluitar per l’ascens. Van ser segones i no van pujar directament, però la federació estatal tenia places vacants i en van aconseguir una.

El Citylift Girona és un dels deu equips catalans de la categoria i s’haurà de desplaçar dos cops a Madrid, un a Astúries i un a Galícia. Avui visita el Vilanova i el primer partit a casa serà en la segona jornada, el 21 o 22 d’aquest mes, en què rebrà l’Alcorcón.

En aquesta temporada el conjunt gironí presenta diverses novetats. Els germans Marc i Xavi Oller són els entrenadors i han fitxat Xantal Piqué i Cèlia Roure. Continuen a l’equip Virginia Díaz, Carla Dorca, Laia Castro, Laura Vall i Jana Verdura.

Els catalans
Impagos Vilanova, Generali Palau de Plegamans, Vila-sana, Cerdanyola, Reus Deportiu, Manlleu, Sferic Terrassa, Voltregà, Bigues i Riells i Citylift Girona.
Els no catalans
Alcorcón, Hostelcur Gijón, Las Rozas i Liceo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)