OK Lliga

Per continuar creixent

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva visita el Vendrell, a la pista de Calafell, amb ganes de sumar els primers punts fora de casa

El Lloret Vila Esportiva visita el Vendrell amb ganes d’intentar sumar els primers punts fora de casa aquesta temporada. Els lloretencs no han perdut a casa però lluny del seu pavelló han encaixat tres derrotes. El curs passat ja van guanyar contra els penedesencs a domicili (3-4). El partit es jugarà al pavelló Joan Ortoll de Calafell (21.30 h) ja que el del CE Vendrell està en obres. Els dos equips tenen els mateixos punts, set, després de sis jornades, i una victòria els serviria a tots dos per continuar creixent i allunyar-se de la zona baixa de la taula. Els vendrellencs intentaran puntuar per tercer partit seguit ja que van empatar a la pista de l’Alcoi i abans havien guanyat el Reus. El Lloret també va aconseguir un resultat positiu en l’últim partit, ja que va vèncer amb molt de treball el Palafrugell en el derbi de les comarques gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)