OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Girona salva un punt valuós

OK Lliga. L’equip de Ramon Benito va marcar el gol de l’empat contra el Voltregà en una rematada interior de Marc Palazón quan només faltava 1:20 per al final del partit

GIRONA 2 VOLTREGÀ 2

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Gelmà, Palau i Palazón -equip inicial-; Manel Garcia, Oriol Garcia, Ramon i Joan Gelmà.VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Teixidó -equip inicial-; López, Gallifa, Rovira i Molas.GOLS:0-1 (1’) Teixidó. 1-1 (28’) David Gelmà, de penal. 1-2 (44’) Teixidó, de falta directa. 2-2 (48’) Palazón.ÀRBITRES:R. Fernández i J. Sánchez.FALTES:12 del Girona i 9 del Voltregà.

El Girona va salvar ahir un empat valuós contra el Voltregà (2-2) materialitzat amb un gol de Marc Palazón marcat quan faltava 1:20 per al final i que va igualar la inspiració del visitant Gerard Teixidó, l’autor dels dos gols dels osonencs. Els de Ramon Benito tornen a puntuar després de dues derrotes. El conjunt de Cesc Linares, per la seva banda, va tenir un inici de lliga feixuc però arribava al pavelló de Palau-sacosta revitalitzat arran del seu darrer triomf a Lleida contra un dels equips que més havien fet parlar en l’inici del curs i va confirmar la seva revifada.

D’entrada, una galleda d’aigua freda amb un gol matiner del visitant Gerard Teixidó, el jugador més perillós del Voltregà i que va signar el seu novè gol en la present lliga. David Gelmà, molt actiu en el tram inicial. va tenir un parell d’ocasions que Blai Roca va malbaratar. El partit va entrar en una fase d’ensopiment, pèrdues i imprecisions i Ramon Benito va demanar temps mort. El Girona pecava d’un excés d’innocència al davant, sobretot amb llançaments exteriors. El Voltregà buscava més accions dins del quadre però amb poca precisió. El primer temps va finalitzar amb el 0-1 favorable als osonencs. El Girona va cometre quatre faltes i el Voltregà en va fer cinc. Tots dos equips, per tant, tenien marge abans de rebre una falta directa en contra.

David Gelmà va provocar un penal que ell mateix va transformar en gol amb eficiència en el minut 29. Els locals es van animar però alhora també es van anar carregant de faltes amb rapidesa: vuit en el minut 32 quan els visitants en tenien set. El Voltregà va travar un jugador local que marxava tot sol i els àrbitres, sense dubtar-ho van assenyalar la falta directa. Pelicano la va llançar però Blai Roca es va mantenir ferm sota els pals. Manel Garcia, a boca de canó, va estar a punt de fer el segon del girona després d’una gran assistència de Pelicano per darrere de la porteria però Roca va tornar a fer la guitza.

A 5:11 del final, Teixidó va ser objecte de falta quan sortia al contraatac i els àrbitres van assenyalar la desena del conjunt local. El mateix Teixidó, molt hàbil, va superar Llaverola (1-2). El Voltregà tenia vuit faltes. El Girona va seguir perseverant i David Gelmà va estavellar la bola al pal. Quan faltava 1:20 per al final, Palazón, dins del quadre, va empatar el partit.

LA DADA

2
boles aturades
hi va haver, un penal i una falta directa, i totes dues van acabar en gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)