OK Lliga

Empat ‘in extremis’

OK Lliga. Creus marca el gol de l’empat a deu segons del final i el Noia es queda sense una victòria que per oportunitats havia merescut

NOIA 3 LLEIDA 3

NOIA:Zapater, Esteller, Humbert, Xaus i Roca –equip inicial– Aragonés, Llorca, Casas, Del Amor.LLEIDA:Lluís Tomás, Cañellas, Giménez, Andreu Tomás i Creus –equip inicial– Candanedo, Roberto di Benedetto,Mataix i Bruno di Benedetto.GOLS:0-1, (12’) Creus. 1-1 (14’) Aragonés. 2-1 (18’) Roca. 2-2 (18’) Roberto Di Benedetto. 3-2 (46’) Casas. 3-3 (49’) Creus.ÀRBITRES:Burgos i Veiga. Blava a Cañellas.FALTES:8 del Noia, 7 del Lleida.COMENTARI:Un gol de Jordi Creus quan faltaven deu segons per al final del partit va privar de la victòria el Noia contra el Lleida i va fer pagar molt car a l’equip penedesenc el desencert davant de porteria. Els del Segrià van arrencar un punt després de veure com el seu rival desaprofitava moltes oportunitats per marcar. Les més clares, dues faltes directes: la primera en el minut 13 i la segona poc abans del descans, en el minut 24. Si el partit s’hagués decidit per punts, com en un combat de boxa, el guanyador hauria estat, sens dubte, l’equip de Sant Sadurní. En tot cas, aquest empat fa baixar un lloc en la classificació de l’OK Lliga al Noia, que ara és quart. Per la seva part el Lleida és setè.