OK Lliga

El Palafrugell fa un bon inici i es retroba amb la victòria

OK Lliga. Va guanyar per la mínima a la pista del Voltregà

VOLTREGÀ 1 PALAFRUGELL 2

CP VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Teixidó –equip inicial–; Molas, Gallifa, Ignasi López i Carrillo.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Pujol i Ruiz –equip inicial–; Pol Vives, Aldrich, David Carles, Duran i Romero.GOLS:0-1 (4’) Brugué. 0-2 (8’) Ribot. 1-2 (21’) Armengol.ÀRBITRES:J. Gómez i M. Lapedriza. Targeta blava a Vargas i a Pol Vives.FALTES:11 del Voltregà i 7 del Palafrugell.COMENTARI:El Corredor Mató Palafrugell es va retrobar amb la victòria després de vuit derrotes consecutives. Ho va fer a la complicada pista del Voltregà i per només un gol de diferència, però va sumar tres importants punts en la lluita per la permanència. Els empordanesos van fer un bon inici de partit i en el minut 8 ja guanyaven per 0-2 després de l’encert de Marc Brugué i Guillem Ribot. En defensa l’equip també va estar encertat i el porter Marcel Luzón va fer bones aturades. En el minut 17 va aturar un penal i en el 21’ una falta directa. Poc després, però, el Voltregà va empatar jugant amb un home de més, 1-2 en el descans. En la segona meitat els locals van buscar l’empat i van tenir ocasions. El Palafrugell va poder sentenciar però va desaprofitar dues faltes directes, la segona en els darrers segons, i va haver de patir fins al final.