OK Lliga

El Reus fa la feina i després es relaxa

OK Lliga. L’equip de Jordi Garcia es va deixar anar una mica a partir del 4-0 marcat en el 26’

REUS 4 ALCOI 2

REUS:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra, Marín –inicial-, Rodríguez i Salvat.ALCOI:Grau, Oruste, Cañellas, Matías, Roca –cinc inicial-, Arnáez, Llisà, Martí, Cantó i Monje.GOLS:1-0 (11’) Marín. 2-0 (13’) Salvat. 3-0 (15’) Casanovas (p). 4-0 (26’) Torra. 4-1 (38’) Matías (p). 4-2 (40’) Oruste.ÀRBITRES:J. Gómez i D. Godia. Blava al visitant Monje.FALTES:9 del Reus i 10 de l’Alcoi.COMENTARI:el Reus Deportiu va fer els deures en la visita de l’Alcoi i va superar-lo per 4-2 en un duel molt plàcid en el primer temps però que s’hauria pogut complicar en el segon a causa de la relaxació dels roig-i-negres. Tres gols en només quatre minuts –de l’11 al 15 del primer temps– van posar els fonaments per aconseguir la vuitena victòria en l’OK Lliga, que manté l’equip de Jordi Garcia tercer, darrere del Barça i el Liceo i molt a prop de la classificació per a la copa. Els reusencs no volien desaprofitar la visita del feble Alcoi i, després de buscar les pessigolles del seu rival en els primers minuts, va trobar el camí del gol amb meridiana claredat. Marín, Salvat i Casanovas van encadenar tres gols letals per al seu rival, que no va donar mostres de recuperació fins a la segona meitat. El Reus, a més, va afegir el seu darrer gol del dia, obra de Torra, només sortir dels vestidors, col·locant el 4-0. La superioritat va conduir a baixar una marxa en el ritme del joc, i el cert és que va ser llavors que l’Alcoi, amb tot perdut, va arraconar els complexos i va marcar dos gols a deu minuts del final. Amb nou faltes comeses, els roig-i-negres van saber mantenir la calma, no cometre la desena i finalment van navegar en aigües tranquil·les fins al final amb el doble coixí d’avantatge.