Internacional

Tres equips catalans juguen l’Euro U-17 femení

Hoquei sobre patins. El Mataró, l’actual campió, el Cerdanyola i el Palau lluitaran pel títol a partir de demà i fins diumenge a Alemanya

El CH Mataró, el Cerdanyola CH i el HC Palau de Plegamans disputen a partir de demà i fins diumenge la quarta edició de l’Euro U-17 femení, aquest cop anomenada copa Adolf Hirschfeld, que es jugarà a la localitat alemanya de Remscheld. La competició tindrà nou equips participants que es dividiran en tres grups de tres equips i el primer de cada grup jugarà una segona fase de grup per decidir les tres primeres posicions, els segons jugaran pels llocs del quart al sisè i els tercers pels que van del setè al novè. El Mataró defensarà el títol de campió, ja que ha guanyat l’Euro U-17 femení les dues vegades que l’ha disputada de manera consecutiva, els anys 2015 i 2016. El Cerdanyola va jugar la primera edició l’any 2014 i va acabar cinquè, mentre que el Palau de Plegamans hi debutarà aquest any. El Palau jugarà en el grup A contra el Projekt 2020, que és la selecció Suïssa, i l’Auswahl, un combinat regional alemany. En el grup B el Cerdanyola s’enfrontarà al Breganze italià i a la selecció anglesa. El Mataró ha quedat emparellat en el grup C amb el Wasquehal francès i l’Eagle, que és la selecció d’Alemanya U-17.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)