Copa

Lloret de Mar serà la seu de la copa masculina

Copa. El títol de campió es decidirà per cinquena vegada a la localitat selvatana. Es jugarà del 22 al 25 de febrer del 2018

La copa masculina es disputarà a Lloret de Mar del 22 al 25 de febrer del 2018. La Federació Espanyola de Patinatge va fer pública ahir la seu de la pròxima edició d’aquesta competició del KO, abans de les tres últimes jornades de l’OK Lliga que han d’acabar de decidir els equips que la disputaran. El Lloret Vila Esportiva ja està classificat com a organitzador, i l’acompanyaran els set primers al final de la primera volta. En aquests moments ja tenen assegurada la plaça el Liceo, el Barça Lassa i el Reus Deportiu.

Aquesta serà la cinquena vegada que el títol de campió de la copa masculina es decidirà a Lloret de Mar. En les quatre edicions anteriors el campió sempre va ser diferent. Les dues primeres vegades que la localitat selvatana va decidir el títol de copa, només s’hi va disputar la final. L’any 1978 la va guanyar el Barça i l’any 1992 l’Igualada. Les altres dues edicions han estat més recents i ja s’ha disputat la final a vuit com es farà en l’actual. L’any 2006 el campió va ser el Reus Deportiu i l’any 2010 la copa la va guanyar el Vic.

Lloret de Mar ha estat la seu de la copa femenina en les darreres quatre edicions, des del curs 2013/14 fins al 2016/17 de manera consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)