Més hoquei

Catalunya torna

Hoquei sobre patins. Van presentar els partits de la selecció per Nadal a Vic

Les seleccions catalanes masculina i femenina tornaran a jugar un partit per les festes de Nadal. Ahir es van presentar a Vic els dos partits que jugaran contra seleccions de la resta del món i la festa el Nadal Sobre Rodes Hockeymania. Els partits es jugaran en el pavelló Castell d’en Planes de Vic el 30 de desembre i estan emmarcats dins de la festa nadalenca que es farà en commemoració del desè aniversari de la botiga especialitzada Hockeymania i en benefici de la Fundació Amics Joan petit Nens amb Càncer.

La festa començarà amb un torneig d’hoquei base a primera hora de la tarda i després a un quart de sis es disputarà el partit de la selecció catalana masculina i a un quart de vuit el de la femenina. Entre els dos partits hi haurà una exhibició de patinatge artístic.

Homes. Catalunya
Fernández (Barça), Ballart (Manlleu), Roca, Casas i Aragonès (Noia), Crespo (Voltregà), O. Garcia (Girona), M. Grau (Lloret), Pujol (Palafrugell) i Camps (Vendrell).
Resta del món
Nicoletti (Trissino), Egurrola, Ordóñez i Gual (Barça), Torner (Forte dei Marmi), Giménez (Lleida), Oruste i Roca (Alcoi), Torres i E. Lamas (Liceo).
Dones. Catalunya
Solé i V. Garcia (Cerdanyola), Puigdueta i Busquets (Palau), Font (Sfèric), Ortega i Miret (Vilanova), López (Voltregà), Castro (Girona) i Salicrú (Reus).
Resta del món
Tosar (Manlleu), Vicente (Palau), Lee (Voltregà), Herrera (Sant Cugat), Piquero i S. Lolo (Gijón), Puertas (Bigues i Riells), Flores (Vilanova), La Rocca i Wichardt (Iserlohn).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)