OK Lliga

Remuntada fulgurant del Reus contra el Lleida

OK Lliga. Va marcar tres gols en tres minuts a l’inici del segon temps

REUS 3 LLEIDA 1

REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín –equip inicial–; Àlex Rodríguez, Salvat, Escala, Tella i Matilla.ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Giménez, Andreu Tomàs, Creus i Cesar Candanedo –equip inicial–; Bruno Di Benedetto, Roberto Di Benedetto, Mataix i Mola.GOLS:0-1 (5’) Creus. 1-1 (27’) Àlex Rodríguez. 2-1 (29’) Casanovas. 3-1 (30’) Bancells.ÀRBITRES:I. González i A. Tavera. Targeta blava a Giménez.FALTES:10 del Reus i 9 del Lleida.COMENTARI:El Reus Deportiu va saber remuntar contra l’ICG Software Lleida i va aconseguir una important victòria que l’apropa als dos primers de la taula, que van cedir punts en aquesta jornada. El conjunt lleidatà es va avançar en el minut 5 de la primera meitat amb un gol de Jordi Creus i es va mantenir a davant fins al descans. En els primers minuts de la segona meitat els roig-i-negres van sortir molt conscienciats que havien de remuntar i van enllestir la feina aviat. Àlex Rodríguez va empatar en el minut 23, Albert Casanovas va avançar el seu equip un minut i mig després i Romà Bancells va fer el 3-1 mig minut més tard. El Lleida va lluitar per sumar algun punt i va tenir ocasions, com ara una falta directa, però el Reus va saber mantenir l’avantatge i es va emportar el triomf.