Lliga Europea

El Reus despulla l’Oliveirense

Lliga europea. Els de Jordi Garcia es van classificar per als quarts de final

REUS 5 OLIVEIRENSE 0

REUS DEPORTIU:Ballart, Casanovas, Bancells, Torra, Raül Marín –inicial-, Rodríguez i Salvat.OLIVEIRENSE:Puigbí, Souto, Moreira, Jordi Bargalló, Barreiros –inicial-, Araujo, Jepi Selva i Burgaya.GOLS:1-0 (14’) Bancells. 2-0 (24’) Marín. 3-0 (29’) Marín (f.d.). 4-0 (37’) Bancells. 5-0 (47’) Torra.ÀRBITRES:Franco Ferrari i Joseph Silecchia (Itàlia).FALTES:6 Reus i 8 Oliveirense.INCIDÈNCIES:Es va fer un minut de silenci per la mort d’Ernest Salas, expresident, i Antonio Sedó, expresident i exsecretari de la secció d’hoquei del Reus.

El Reus Deportiu va clavar una pallissa a l’Oliveirense, el va escombrar de la pista amb un rotund 5-0 i es va classificar per als quarts de final de la lliga europea, tot i que encara haurà de guanyar-se la possibilitat de fer-ho com a primer de grup.

L’equip de Jordi Garcia va ser un huracà que es va emportar de la pista tota la resistència portuguesa. I això que el seu rival s’ho jugava tot en aquest matx per no posar punt final abans d’hora al seu concurs en la màxima competició continental de clubs.

L’exhibició, confirmada amb un resultat històric contra el vigent campió de la copa continental i subcampió de la copa d’Europa, va començar amb una rematada de Bancells, i Raül Marín va anotar un gol psicològic en el minut 24’ que va matar el conjunt de To Neves.

En la segona part, va ser el capità roig-i-negre qui es va mostrar encertat en una falta directa, mentre que Bancells va arrodonir un bon partit fent el quart ja amb el matx coll avall per als reusencs. Torra encara va tenir temps de fer la maneta (47’), mentre que Ballart fins i tot va aturar un penal a Barreiros per culminar un partit del tot rodó.