OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Barça goleja l’Arenys de Munt i torna a ser líder

OK Lliga. Els blaugrana es van exhibir rendibilitzant la inspiració de Pablo Álvarez, amb sis gols, i van aprofitar l’ensopegada del Liceo amb el Vendrell

ARENYS MUNT 3 BARÇA 9

ARENYS DE MUNT:Rivero, Pérez, Illa, Roca i Domènech –equip inicial–; Cusachs, Galán, Gurri i Daumal.BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Bargalló i Panadero –equip inicial–; Pascual, Ordóñez, Barroso i Alabart.GOLS:0-1 (4’) Álvarez. 0-2 (7’) Álvarez. 0-3 (20’) Álvarez. 0-4 (26’) Álvarez 1-4 (29’) Marc Roca. 1-5 (32’) Álvarez. 1-6 (33’) Gual. 1-7 (38’) Barroso. 2-7 (41’) Gurri. 2-8 (41’) Bargalló, de penal. 3-9 (44’) Álvarez, de penal. 3-9 (45’) Pérez.ÀRBITRES:S. Mayor i I. González.FALTES:9 de l’Arenys i 6 del Barça.

El Barça Lassa no va desaprofitar l’oportunitat després de la derrota de dissabte del Liceo a la pista del Vendrell i ha recuperat el lideratge de l’OK Lliga amb dos punts de marge sobre el conjunt gallec. Els blaugrana, que travessen un dels moments més àlgids del curs, van fer ahir els deures amb solvència a la pista de l’Arenys de Munt amb dos gols matiners que li van aplanar el camí. Els maresmencs continuen en zona de descens, però l’empat del Lloret a Sant Sadurní i el triomf del Vic a Lleida els han complicat una mica més la vida i ara ja són a vuit punts de la zona de permanència.

L’Arenys de Munt va sortir desacomplexat buscant la porteria rival, però Pablo Álvarez va obrir la llauna de seguida aprofitant una assistència de Marc Gual quan només s’havien jugat quatre minuts i 38 segons. Marc Comalat va demanar el seu primer temps mort. Pocs segons després, però, Álvarez va clavar el 0-2 rematant una bola dins del quadre. L’argentí va completar la seva trilogia de la primera part i va deixar el partit vist per a sentència punxant la bola (0-3) i Egurrola va acabar de malbaratar les possibilitats dels locals aturant un penal a Illa (23’) i evitant també el gol en el rebuig. El nou episodi de la inspiració del davanter de San Juan va arribar aviat en el segon temps (0-4), llançant a porteria tal com li venia. El local Marc Roca va escurçar les diferències (1-4). Quan s’havien jugat 30 minuts, el Barça va cometre la segona falta d’equip i l’Arenys només en tenia una, un fet inaudit. De nou Álvarez, amb un potent xut de pala, va clavar el cinquè i el seu company Marc Gual va establir l’1-6. Entre els dos gols només va passar un minut i tres segons.

Barroso, Bargalló –de penal– i Álvarez, que va arrodonir el seu partit amb la seva sisena diana van arrodonir la golejada blaugrana, mentre que Gurri i Pérez va fer els gols dels locals. En el tram final, el Barça va fallar dos penals llançats per Barroso (41’) i Ordóñez (44’)