OK Lliga

Un pas més cap a la permanència

Hoquei sobre patins. El Lloret rep el cuer, l’Asturhockey; el Palafrugell visita l’Alcoi, i el Girona juga demà a la pista del Lleida

El Lloret Vila Esportiva té una bona oportunitat per fer un pas important cap a la permanència, ja que rep l’Asturhockey, el cuer. Els lloretencs no han perdut en les darreres quatre jornades i han empatat els tres últims partits. Els asturians han trencat una ratxa de sis derrotes seguides i en la primera volta van derrotar els selvatans.

El Corredor Mató Palafrugell també té un partit important a la pista de l’Alcoi en la lluita per sortir de la zona de descens. Els empordanesos han superat els tres partits contra els tres primers de la taula, encadenen cinc derrotes seguides i ja tenen ganes de tornar a puntuar.

El Citylift Girona juga demà a la pista del Lleida i intentarà allargar la seva bona ratxa de resultats, ja que ha estat set partits sense perdre. Els gironins lluitaran per mantenir el quart lloc i intentaran puntuar contra un equip que fa tres jornades que no guanya al seu pavelló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)