OK Lliga

Remuntada i victòria

Hoquei sobre patins. El Corredor Mató Palafrugell va sumar tres grans punts a Alcoi

ALCOI 5 PALAFRUGELL 6

PAS ALCOI:Marc Grau, Oruste, Cañellas, Baieli i Fran Roca –inicial–; Martí, Canto, Arnaez, Llisà i Monje.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Pujol i Ruiz –inicial–; David Carles, Pol Vives, Marcel Martínez i Romero.GOLS:0-1 (1’) Brugué. 1-1 (4’) Baieli. 2-1 (17’) Arnaez. 2-2 (23’) Ribot (p.). 2-3 (24’) Ruiz. 3-3 (27’) Oruste. 3-4 (33’) Ruiz. 4-4 (42’) Oruste (f.d.). 5-4 (42’) Arnaez (p.). 5-5 (45’) Pujol (f.d.). 5-6 (47’) Pol Vives.ÀRBITRES:S. Mayor i A. de la Hera. Targeta blava a Baieli, Oruste, Pol Vives i Brugué.FALTES:12 Alcoi i 12 Palafrugell.

El Corredor Mató Palafrugell va aconseguir una gran victòria a la pista de l’Alcoi i va sumar tres punts importants en la lluita per la permanència. Els empordanesos van remuntar el partit en els darrers cinc minuts i van trencar una ratxa de cinc derrotes seguides i nou partits sense guanyar.

El homes que entrena Xavier Garcia van sortir molt centrats a la pista i en el primer minut Marc Brugué ja va inaugurar el marcador (0-1). Els alcoians es van refer i van avançar-se, però abans del descans dos gols en un minut de Guillem Ribot i Rubén Ruiz van situar el 2-3 en la mitja part.

L’Alcoi feia tres jornades que no guanyava, no volia cedir més punts al seu pavelló, va sortir decidit a empatar en la segona meitat i ho va aconseguir. Cada equip va desaprofitar una falta directa i Rubén Ruiz va tornar a avançar el Palafrugell (3-4) poc després. A vuit minuts del final hi va haver un minut fatídic per als empordanesos. Els àrbitres li van assenyalar dues faltes directes i un penal en contra i l’Alcoi va capgirar el desavantatge (5-4). El Palafrugell, però, no es va donar per vençut i va seguir lluitant per sumar algun punt. Després d’enviar una bola al pal, els visitants van disposar d’una falta directa i Gerard Pujol va marcar i va tornar a empatar el partit. Dos minuts després va ser Pol Vives el que va culminar un contraatac i va marcar el 5-6. Quedaven més de tres minuts, però el Palafrugell va saber aturar les escomeses dels locals i emportar-se una treballada i merescuda victòria.