OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Barça defensa el lideratge golejant

Hoquei sobre patins. Des del primer minut va sortir a sentenciar el partit contra el Caldes

BARÇA 7 CALDES 2

BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Álvarez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Pascual, Ordóñez, Alabart, Barroso i Egurrola.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Rovira, Galbas i Alexandre Acsensi –equip inicial–; Rosa, Roger Acsensi, Blanqué, Ricart i Sierra.GOLS:1-0 (2’) Gual. 2-0 (6’) Pau Bargalló. 3-0 (16’) Ordóñez. 4-0 (20’) Álvarez. 5-0 (26’) Ordóñez. 6-0 (35’) Alabart. 7-0 (39’) Álvarez, de falta directa. 7-1 (44’) Galbas. 7-2 (48’) Rovira.ÀRBITRES:A. López i À. Gorina Van mostrar targeta blava a Pau Bargalló.FALTES:14 del Barça i 13 del Caldes.

El Barça Lassa tenia clar que el lideratge que tant li havia costat recuperar no el podia perdre en el primer partit, no va deixar cap opció al Recam Làser Caldes i el va golejar des del primer minut. Els blaugrana sabien que el Liceo havia derrotat clarament l’Arenys de Munt i estava al davant en la classificació provisionalment i no van permetre cap tipus de sorpresa.

Els blaugrana van sortir molt concentrats a la pista i des de l’inici van buscar avançar-se en el marcador per resoldre l’enfrontament al més aviat possible. No va ser en el primer minut però sí en el segon, quan Marc Gual va inaugurar el marcador. El Caldes es va veure superat pel fort ritme inicial dels blaugrana, que van tenir alguna altra ocasió, però ben aviat va intentar sortir al contraatac. El Barça no va trigar gaire a tornar a marcar i en el minut 6 Pau Bargalló va culminar una contra de Pablo Álvarez en el 2-0. Lucas Ordóñez va fer el tercer dels blaugrana i a cinc minuts del descans Pablo Álvarez i Pau Bargalló van tornar a connectar en atac i aquest cop va ser l’argentí el que va marcar i va fer pujar al marcador el 4-0 amb què es va arribar al descans.

Fins al 7-0

Només s’havien disputat trenta-set segons de la segona meitat quan els blaugrana van ampliar la diferència amb el segon gol de Lucas Ordóñez amb una acció personal. Ignacio Alabart es va afegir a la festa golejadora amb el 6-0. A onze minuts del final el Caldes va fer la desena falta personal i Pablo Álvarez va convertir la falta directa en el 7-0. Uns minuts després van ser els blaugrana els que van fer la desena falta i el Caldes va disposar de la falta directa però Ferran Rosa no va poder marcar. En aquests darrers minuts els vallesans van insistir més en atac, ja que el Barça havia abaixat la intensitat. Pol Galbas va marcar a sis minuts del final. Pau Bargalló va veure una targeta blava a dos minuts i mig de la finalització, però Pol Galbas no va poder transformar la falta directa. Els blaugrana van jugar en inferioritat i Xavier Rovira ho va aprofitar per marcar amb un xut potent el 7-2 amb què va finalitzar el partit.