OK Lliga

El Palafrugell segueix creient en la salvació

Hoquei sobre patins. Està a deu punts dels llocs de permanència quan queden deu jornades i ha de jugar a casa contra els quatre rivals més directes

Quan falten deu jornades per acabar l’OK Lliga, el Corredor Mató Palafrugell s’ha situat a deu punts de les places de permanència i segueix creient que pot aconseguir la salvació. La victòria a la complicada pista de l’Alcoi (5-6) i de la manera com es va produir –havent de remuntar un resultat advers en dues ocasions–, ha incrementat la seva moral per afrontar les darreres jornades. El conjunt empordanès tindrà ara un parell de setmanes per preparar el decisiu tram final de la competició. L’OK Lliga s’atura aquesta setmana per la competició europea, i la següent es disputa la copa.

En la lluita per la permanència, el Palafrugell ocupa la quinzena posició amb 11 punts, els mateixos que l’Arenys de Munt, que és el catorzè. Darrere seu hi ha l’Asturhockey amb 8 punts, que completa les tres places de descens. Els empordanesos estan a deu punts de la primera posició de salvació –la tretzena–, que ocupa el Vic amb 21 punts, mentre que el Lloret Vila Esportiva és el dotzè amb 22, i al davant hi ha el Caldes amb 23 i l’Alcoi amb 24 punts.

Un derbi important

El proper compromís dels empordanesos serà a casa contra el Lloret Vila Esportiva el 3 de març. A banda del derbi de les comarques gironines, serà un duel directe entre dos equips que volen mantenir la categoria. Els selvatans estan en les places de permanència i els empordanesos, en les de descens. En la primera volta els lloretencs van guanyar per un ajustat 1-0.

En la seva lluita per mantenir-se, el Palafrugell té dues coses a favor, ja que ha de jugar sis dels deu partits que queden a casa i s’ha d’enfrontar amb els quatre rivals més directes al seu pavelló. A banda del partit contra els selvatans, els empordanesos també rebran el Vic –que ara marca la permanència–, en la 23a jornada, i els dos equips que ocupen amb ell la zona de descens, l’Asturhockey en la 27ajornada i a l’Arenys de Munt en la 30a i última. Els altres dos partits que el Palafrugell jugarà a casa seran contra el Voltregà i el Girona, en l’altre derbi de les comarques gironines.

NOVA VICTÒRIA

Els empordanesos van sumar tres punts molt importants a la pista de l’Alcoi

DUES SETMANES

La lliga s’atura i tornaran a la competició el 3 de març en el derbi contra el Lloret
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)