OK Lliga

Edu Castro, un any més com a tècnic del Barça

Hoquei sobre patins. El club blaugrana ha executat la temporada opcional del seu contracte i seguirà d’entrenador la campanya 2018/19

El tècnic Edu Castro seguirà una temporada més com a entrenador del Barça Lassa, ja que el club ha decidit executar la temporada opcional que hi havia en el seu contracte. Castro, de 51 anys, seguirà en el primer equip la temporada 2018/19. Va ser presentat com a primer entrenador el juny del 2017 en substitució de Ricard Muñoz, amb qui feia de segon tècnic.

El mànager de la secció d’hoquei, Toni Miró, va explicar: “S’ha treballat molt des de principi de temporada, el projecte està complint totes les expectatives i no crec que sigui, a vegades, prou important aconseguir un títol per prendre una decisió.” El Barça és el líder de l’OK Lliga, està classificat per als quarts de final de la lliga europea i la setmana vinent defensarà el títol de copa. A principi de curs va guanyar la supercopa d’Espanya.

Edu Castro es va mostrar agraït per la confiança que se li ha donat a ell i al seu equip de treball, i va manifestar: “Se’ns dona l’oportunitat de continuar en aquest grup meravellós i en el millor club del món.” També va dir que es tractava d’un reconeixement de la tasca que fan i a un model de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)