OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Revelació contra campió

Hoquei sobre patins.En un ‘déjà-vu’ de la copa, el Girona rep el Barça amb la il·lusió d’un equip que no té res a perdre contra un altre que es juga mig títol en els pròxims partits (20 h)

El triomf relativament clar del Barça en la copa fa un parell de setmanes (5-1) contra el Citylift Girona va ser un bany de realitat però no minimitza la il·lusió dels de Ramon Benito per fer-ne una de grossa avui al Palau contra els blaugrana (20 h). Els locals arriben a la cita encoratjats perquè estan fent la millor temporada de la seva història i són cinquens en l’OK Lliga –quarts, si guanyen avui–. Ramon Benito, el tècnic, és plenament conscient de la dificultat del partit contra un equip que ara “es juga la lliga” i que vol recuperar el lideratge cedit al Liceo provisionalment. El duel d’avui tanca la 21a jornada disputada el cap de setmana anterior. En la primera volta, quan el Barça encara no era tan Barça, els gironins van plantar cara de valent. Benito vol un partit controlat, aprofitant només els contraatacs clars i sense jugar-s’ho tot contra un equip mortífer en el contraatac. “Tots són molt bons”, recorda. No podrà disposar d’Oriol Garcia, que es va lesionar durant la copa. Tornarà dimarts a la convocatòria a la pista del Voltregà. Manel Garcia, per la seva banda, té ciàtica i Benito l’haurà de dosificar. Dos problemes contra la rotació infinita.

Comença la 22a jornada

La 22a jornada arrenca avui amb tres partits i es completarà dimarts vinent. Els duels d’avui són: Alcoi-Arenys de Munt (20.15 h); Lloret Vila Esportiva-Vendrell (20.30 h), i Igualada Rigat-Corredor Mató Palafrugell (20.30 h). Els alcoians arriben pletòrics després de vèncer el Vendrell i rebran un Arenys que està contra les cordes. En la primera volta, l’Alcoi ja va aconseguir els tres punts a la pista maresmenca (1-3). El Lloret, que no ha perdut en la segona volta, espera continuar fort a casa contra un Vendrell precisament malferit que ha encaixat 15 gols en les dues últimes jornades. El curs passat l’equip penedesenc va esgarrapar un empat a Lloret (3-3). Fa dos cursos van vèncer els selvatans (2-1), i en el curs 2013/2014 els vendrellencs van vèncer (1-5). Manolo Barceló, el tècnic dels selvatans, no podrà disposar de Marc Grau, sancionat per acumulació de blaves. El Palafrugell, penúltim i amb l’aigua al coll –ha perdut sis dels últims set partits–, visita el reanimat Igualada. En la primera volta, els de Ferran López es van imposar (1-4).

ELS PROTAGONISTES

El Barça està en estat de gràcia. No podem fer errors en defensa i encara que ells accelerin, hem de buscar un ritme de partit lent
Tenim tres partits clau contra rivals complicats en la lluita pel títol, contra els tres rivals que vam derrotar en la copa
Edu Castro
TÈCNIC DEL BARÇA LASSA
El Girona és un molt bon equip que fa una temporada esplèndida. L’any passat ja ens va costar vèncer. Saben al que juguen
Hem de jugar com al Palau o en la primera part de la copa. No pots badar: són molts bons
Ramon Benito
tècnic del citylift girona

Tres proves de foc en només vuit dies

En vuit dies el Barça, que ara té un punt menys que el Liceo, es juga mitja lliga o almenys podria deixar-la encarrilada. Ja és curiós que aquesta temporada, que no s’ha fet un sorteig teledirigit, el Barça s’enfronti en vuit dies al cinquè –el Citylift Girona–, el líder provisional amb un partit més; al Liceo, i al tercer, el Reus, de manera consecutiva. De fet, el partit contra els gironins s’hauria d’haver jugat dissabte passat, però per un tema de logística del Palau Blaugrana, l’equip d’Edu Castro el va intercanviar amb l’intranscendent partit de la lliga europea contra el Montreux. És evident que per als interessos blaugrana hauria estat molt millor jugar avui contra l’equip suís, i viatjar tot seguit per jugar dimarts a Riazor. El partit contra el Girona és la repetició dels quarts de final de copa que tot dos equips van jugar fa pocs dies. En la primera volta de l’OK Lliga al Palau el Girona va estar a punt de puntuar: 4-3 amb un gol de Barroso a 1:22 del final i 1-3 ja en el segon temps. El discurs a les files del Liceo és que els gallecs depenen d’ells mateixos per ser campions. De fet, és una veritat com una casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)