OK Lliga

Golejat en la segona part

OK Lliga. El Citylift Girona va perdre clarament a la pista del Noia Freixenet un partit en què va començar bé però va estar fluix en defensa

NOIA 8 GIRONA 3

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Mendes, Xaus i Aragonès –inicial, Nil Roca, Llorca, Casas i Del Amor.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palazón i Manel Garcia –equip inicial–; Borja Ramon, Palau i Oriol Garcia.GOLS:0-1 (1’) David Gelmà. 1-1 (6’) Aragonès. 1-2 (8’) David Gelmà. 2-2 (14’) Casas. 3-2 (19’) Casas. 4-2 (28’) Nil Roca. 5-2 (35’) Llorca. 5-3 (35’) Pelicano. 6-3 (38’) Llorca. 7-3 (46’) Nil Roca. 8-3 (49’) Del Amor.ÀRBITRES:G. Sandoval i J. Sánchez. Targeta blava a Manel Garcia.FALTES:8 del Noia i 12 del Girona.

El Citylift Girona va ser golejat a la pista del Noia Freixenet en un partit que va començar jugant bé i es va avançar en el marcador. En la segona meitat la defensa del conjunt gironí no va funcionar i els de Sant Sadurní, amb Nil Roca i un Sergi Llorca força inspirats, es van distanciar clarament en el marcador. Amb aquesta victòria el Noia consolida la quarta posició que li permetria jugar la lliga europea, mentre que els gironins hauran de seguir lluitant per aconseguir una plaça europea.

En el primer minut David Gelmà va avançar els gironins, i tot i que els locals van empatar, ell mateix va anotar l’1-2 en el minut 8. En aquesta primera meitat els dos equips van tenir ocasions i els de Sant Sadurní va començar a mostrar el seu millor encert davant de porteria. Una targeta blava a Manel Garcia va significar una falta directa que va aturar Jaume Llaverola però trenta segons després i amb els gironins en inferioritat va arribar l’empat. El Noia va començar a funcionar, segur al darrere i encertat al davant, va capgirar el partit i va arribar al descans amb un 3-2 a favor seu.

En la segona part els locals van dominar totalment i els gols van anar caient del seu costat fins al 5-2. Raül Pelicano va marcar i va reduir una mica les diferències però no va aturar el Noia, que va seguir ampliant el seu avantatge. A banda dels vuit gols que van marcar els locals, també van fer dos pals, i van desaprofitar tres faltes directes que haurien pogut significar un resultat més ampli.