OK Lliga

Molts gols sense cap premi

Ok Lliga. El Liceo va empatar en l’últim minut i el Reus va tenir un quatre contra dos

REUS 6 LICEO 6

REUS DEPORTIU:Ballart, Casanovas, Bancells, Marín, Torra –inicial-, Salvat i Rodríguez.HC LICEO:Malián, Edu Lamas, Di Benedetto, Miras, Torres –inicial-, Josep Lamas, Carballeira i Coy.GOLS:1-0 (3’) Casanovas, de penal. 1-1 (3’) Di Benedetto. 2-1 (4’) Casanovas. 2-2 (10’) J. Lamas. 3-2 (24’) Torra. 3-3 (25’) Carballeira. 4-3 (30’) Marín (FD). 5-3 (35’) Casanovas. 5-4 (37’) Di Benedetto (FD). 5-5 (42’) Carballeira. 6-5 (44’) Torra. 6-6 (49’) Di Benedetto (FD).ÀRBITRES:Valverde i Díaz, Blava a Salvat, E. Lamas (2) i Carballeira.FALTES:15 del Reus i 16 del Liceo.

El Reus Deportiu es va quedar a les portes de repetir el triomf de dissabte contra el Liceo, i va perdre una bona possibilitat d’acostar-se en la classificació a l’equip gallec en la lluita per la segona posició de l’Ok Lliga. L’empat final (6-6), indirectament, va posar en safata el títol al Barça, qui ara gaudeix de quatre punts de renda amb sis jornades per disputar-se. Els roig-i-negres, que van trobar-se un rival molt més compacte que en la lliga europea, sempre van dur la iniciativa, però en cap moment van poder obrir escletxa per poder dictar sentència.

A cada gol local en va arribar un de visitant ben aviat i això va conduir a un partit obert i emocionant que semblava que es decantaria cap al costat local, quan Torra va fer el 6-5 en el 44’ i van anar acostant-se els instants finals, però el darrer minut va ser una bogeria amb el sisè gol visitant de falta directa i un doble power play favorable als de Jordi Garcia, que no van saber aprofitar el 4 contra 2 de jugadors de pista. Al final Reus i Liceo van aplanar involuntàriament el camí del títol al seu màxim rival.