OK Lliga

El Lleida està fi en atac

Hoquei sobre patins. Va golejar el Palafrugell amb uns inspirats Dario Giménez i César Candanedo, que van fer quatre gols cada un

LLEIDA 13 PALAFRUGELL 4

ICG SIFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Bruno Di Benedetto, Cañellas, Giménez i Roberto Di Benedetto –equip inicial–; Andreu Tomàs, Creus, Candanedo i Fillat.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Aldrich, Pujol, i Ruiz –equip inicial–; David Carles, Brugué i Panella.GOLS:0-1 (1’) Ruiz. 1-1 (1’) Giménez. 1-2 (4’) Ribot. 2-2 (10’) Gimémez. 3-2 (14’) Giménez. 4-2 (18’) Giménez, de falta directa. 5-2 (21’) Roberto Di Benedetto. 6-2 (28’) Candanedo. 6-3 (32’) Ribot, de penal. 7-3 (35’) Candanedo. 8-3 (37’) Bruno Di Bendetto. 9-3 (38’) Bruno Di Bendetto. 10-3 (39’) Roberto Di Benedetto. 10-4 (46’) Pujol, de falta directa. 11-4 (46’) Roberto Di Bendetto. 12-4 (48’) Candanedo, de falta directa. 13-4 (49’) Candanedo.ÀRBITRES:M. Lapedriza i M. Soler. Van mostrar targeta blava a Pujol i a l’entrenador del Palafrugell Xavier Garcia.FALTES:15 del Lleida i 15 del Palafrugell.COMENTARI:L’ICG Software Lleida va golejar el Corredor Mató Palafrugell i va mostrar que està fi en atac, ja que en els dos darrers partits que havia jugat abans de l’aturada, havia marcat sis gols en cada un d’ells. Els lleidatans consoliden la cinquena posició i es mantenen a l’expectativa de la quarta plaça, que ocupa el Noia Freixenet amb tres punts més, i que els podria fer jugar la lliga europea la propera temporada. El conjunt empordanès, per la seva banda, va sumar el seu quart partit seguit sense guanyar i s’apropa una mica més al descens de categoria. En el Lleida van destacar Dario Giménez i César Candanedo, que van marcar quatre gols cada un. Els de Dario Giménez van ser els quatre primers i van arribar quan el Palafrugell va plantar cara i es va avançar en dues ocasions en el marcador, 0-1 en el primer minut i un 1-2 abans dels cinc minuts de joc. El Lleida va saber controlar la bona sortida a la pista del conjunt visitant i després va agafar el domini del partit i va arribar al descans amb un 5-2 a favor. En la segona meitat es van mostrar encertats davant la porteria contrària Roberto di Benedetto que va anotar tres gols, i Bruno di Benedetto que en va marcar dos.