OK Lliga

‘Hat-trick' de Raül Marín

Hoquei sobre patins. El Reus Deportiu La Fira va derrotar el Reicomsa Alcobendas anotant tres dels seus gols de falta directa

El Reus Deportiu La Fira va posar fi a la magnífica ratxa del fins ara colíder, l'Alcobendas, en guanyar-lo per 4-1 en un partit en què Raül Marín va ser un dels grans protagonistes, amb tres gols, dos dels quals de falta directa. Els roig-i-negres van sumar el segon triomf de l'Ok Lliga, tots dos a casa, i això els permet acostar-se al capdavant de la classificació. El conjunt reusenc va continuar mostrant algunes llacunes en el joc col·lectiu en aquest procés de formació d'equip en què es troba immers, tot i que aquestes dificultats també van ser mèrit del quadre madrileny, que mai es va descompondre i va oferir una bona imatge. Però comptar amb jugadors determinants com Raül Marín sol fer decantar la balança, i en el minut 13 es va posar de manifest. Abans i després del gol, també el porter Pedro Henriques va ser determinant en aturar dues faltes directes als visitants. Amb un mínim 1-0, Reus i Alcobendas van afrontar el segon període amb tot per decidir, però qui va agafar la paella pel mànec va tornar a ser Marín. En menys de quatre minuts va executar dos exemples del seu repertori de marcar faltes directes i el partit gairebé va quedar decidit (3-0 en el 35'). Només en la recta final, i amb els homes d'Enrico Mariotti esperant el xiulet final amb la feina feta, va tornar a haver-hi moviment en el marcador. Marc Torra va ser l'encarregat de picar una nova directa i la va anotar, però a dos minuts del final l'Alcobendas va aconseguir el gol de l'honor. El Reus La Fira continua fort a casa en haver-hi guanyat els dos encontres, però haurà de millorar per intentar estrenar-se lluny del Palau.

REUS 4 ALCOBENDAS 1

REUS DEPORTIU LA FIRA: Henriques, Platero, Casanovas, Torra i Àlex Rodríguez –cinc inicial-; Raül Marín, Salvat, Ollé i Torné. REICOMSA ALCOBENDAS: Martín Rodríguez, Candanedo, López, Pérez i Martínez –cinc inicial-; Florent, Villanueva i Jurado. GOLS: 1-0 (13') Raül Marín. 2-0 (31') Raül Marín, de falta directa. 3-0 (35') Raül Marín, de falta directa. 4-0 (47') Torra, de falta directa. 4-1 (48') Florent. ÀRBITRES: J.A. Ribó i J. Amezaga. Van mostrar targeta blava a Àlex Rodríguez, López i Pérez. FALTES: 9 del Reus i 14 de l'Alcobendas.