OK Lliga

Una arrencada digna

OK Lliga. El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva volen seguir sumant punts per mantenir-se allunyats de la zona baixa de la classificació

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona estan fent un bon inici de temporada que els manté allunyats de la zona baixa de la classificació. En aquesta cinquena jornada el conjunt gironí i el lloretenc miraran de seguir sumant punts per continuar a la zona mitjana de l'OK Lliga. El Girona rep l'ICG Software Lleida al pavelló de Palau II (20 h) amb la intenció de seguir invicte davant la seva afició. En els dos primers partits a casa ha guanyat el Liceo i ha empatat contra el Moritz Vendrell, i buscarà una nova victòria. Fora de casa els gironins no han puntuat i han encaixat dues derrotes per la mínima. El Lleida encadena tres derrotes, però han estat contra el Barça, el Liceo i el Vendrell.

El Lloret visita la pista de l'Enrile Pas Alcoi (20.15 h) i intentarà mantenir la seva imbatibilitat lluny del seu pavelló. Els selvatans van empatar a Igualada i van guanyar a la pista del Noia. Davant la seva afició, però, encara no han aconseguit cap victòria: van perdre contra el sorprenent Reicomsa Alcobendas i van empatar contra el Manlleu. El Lloret no ho tindrà gens fàcil a la pista del conjunt alcoià, que va perdre en les dues primeres jornades i després ha puntuat en les dues següents. Va empatar a Manlleu i acaba de derrotar el Girona, i això li va permetre sortir de la zona de descens.

Igualada-Barça, un clàssic

El Barça, que ha guanyat els quatre partits que ha jugat i lidera el campionat, visita avui les Comes per enfrontar-se amb l'Igualada Calaf Grup, un dels equips que més punts li ha esgarrapat els últims anys. Un altre clàssic es juga avui a l'Ateneu, amb un Noia-Reus amb assignatures pendents. Els locals encara no han guanyat cap punt a casa, tot i que a fora estan pletòrics i els visitants tampoc no han guanyat a fora. El Caldes, cuer tot i la bona imatge que va donar al Palau dimarts, rep el perillós Liceo, que té Coy desfermat. El Voltregà clou la fase dura del calendari a casa contra el Vendrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)