OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Girona remunta i torna a guanyar

OK Lliga. Els gironins van començar perdent amb un 0-2 abans del minut 5 i van obtenir el segon triomf

El Citylift Girona va sumar la segona victòria en l'OK Lliga, i ho va fer remuntant un resultat advers contra l'ICG Software Lleida. Els lleidatans van fer un gran inici de partit es van situar amb un 0-2 abans del minut 5. Els gironins van saber refer-se d'aquest mal inici, van controlar els nervis i a poc a poc van entrar en el partit, van remuntar i van aconseguir la victòria contra un Lleida que va encaixar la quarta derrota consecutiva. Andreu Tomàs es va mostrar molt encertat en l'inici de partit i amb dos gols molt seguits va avançar els lleidatans. El Girona va tenir ocasions i abans del descans Marc Gómez va reduir les diferències i en l'inici del segon temps va empatar el partit. Els gironins van anar a buscar la victòria amb més intensitat que els seus rivals i primer es van avançar amb un gol de Josep Hernández i en els últims minuts van assegurar el triomf.

GIRONA 4 LLEIDA 2

CITYLIFT GIRONA: Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Borja Ramon i Bolcato –equip inicial–; Hernández, Manel Garcia, Carles, Canet i Bellido. ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs, Borja López, Joan Cañellas, Dario Giménez i Andreu Tomàs –equip inicial–; Trilla, Llisà, Mataix i Mola, . GOLS: 0-1 (3') Andreu Tomàs. 0-2 (4') Andreu Tomàs. 1-2 (18') Marc Gómez. 2-2 (26') Marc Gómez. 3-2 (34') Hernández. 4-2 (48') Hernández. ÀRBITRES: A. Veiga i J. Martínez. INCIDÈNCIES: El partit va estar aturar un quart d'hora en l'inici perquè es va trencar un tros de tanca.