OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Golejada al contraatac

OK Lliga. El Citylift Girona va encaixar la seva primera derrota a casa contra un Voltregà molt més efectiu. Gerard Teixidó va marcar tres gols

La imbatibilitat a casa del Citylift Girona es va trencar amb una derrota per golejada contra el Voltregà. Els gironins van ser superats per la major efectivitat dels osonencs, que van finalitzar amb molt d'encert les jugades de contraatac, en les quals van marcar tres gols, i en una altra van provocar el penal. El Girona també va tenir bones i clares ocasions, però no va fer cap gol per la gran actuació del porter Càndid Ballart que va aturar dos penals i una falta directa. En atac, va destacar la conducció del joc d'Ignacio Alabart i la resolució davant la porteria de Gerard Teixidó, que va marcar tres gols. Els dos conjunts van iniciar el partit amb intensitat, tot i que els de Sant Hipòlit van tenir una mica més la bola. Els dos equips van anar creant perill, però els porters i les defenses van estar molt entonades fins que a quatre minuts del descans Alabart va inaugurar el marcador. La primera meitat va finalitzar amb una petita picabaralla entre jugadors i, abans de començar la segona part, els àrbitres van mostrar la targeta blava al porter del Girona Jaume Llaverola i al jugador del Voltregà Dani Rodríguez. En aquesta segona meitat els osonencs van trobar el camí del gol amb facilitat i els gironins no. Gerard Teixidó va fer el 0-2, quan Llaverola ja havia tornat, i va sentenciar el partit amb el 0-3 a dotze minuts del final. El Girona acabava de fallar un penal i els arbitres en van xiular un a favor del Voltregà. Llaverola el va aturar, però els àrbitres el van fer repetir i Gerard Teixidó va marcar. Els gironins van jugar amb més intensitat per buscar la remuntada i el Voltregà va completar la golejada.

GIRONA 0 VOLTREGÀ 5

CITYLIFT GIRONA: Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Borja Ramon i Bolcato –equip inicial–; Hernández, Manel Garcia, David Carles, Canet i Albert Daniel (p.s.). VOLTREGÀ: Ballart, Xavier Crespo, Armengol, Gerard Teixidó i Alabart –equip inicial–; Eric Vargas i Dani Rodríguez. GOLS: 0-1 (19') Alabart. 0-2 (29') Gerard Teixidó. 0-3 (38') Gerard Teixidó, de penal. 0-4 (40') Xavier Crespo. 0-5 (46') Gerard Teixidó. ÀRBITRES: A. López i J. León. Van mostrar targeta blava a Llaverola, Dani Rodríguez i Eric Vargas. FALTES: 11 del Girona i 9 del Voltregà.