OK Lliga

El Moritz Vendrell trenca el malefici

OK Lliga. Creus va posar fi a la mala ratxa en les faltes directes i va sentenciar el partit

IGUALADA 3 M. VENDRELL 4

IGUALADA CALAF GRUP: Deitg, F. Bargalló, Vives Molas i Pla -equip inicial-; Emanuel, Garreta i Dani López. MORITZ VENDRELL: Molina, Creus, Navarro, Mitjans i Ferrer -equip inicial-; Edu Fernández,Rocasalbas i Gil. GOLS: 1-0 (9') Vives. 2-0 (12') Molas. 2-1 (17') Edu Fernández. 2-2 (27') Gil. 2-3 (30') Mitjans. 3-3 (34') Bargalló. 3-4 (37') Creus, de falta directa. ÀRBITRES: Sandoval i Villar. Blava a Bargalló. FALTES: 13 l'Igualada i 9 el Moritz. COMENTARI: el Moritz Vendrell, que surt de la zona de descens, va remuntar un 2-0 i va sentenciar l'Igualada Grup Calaf amb un gol de Jordi Creus de falta directa. Els visitants havien fallat abans i amb 3-3 en el marcador una altra directa –llançada per Jordi Ferrer–, que suposava la dotzena consecutiva sense marcar. Alhora, era la vuitena seguida aturada pel porter de l'Igualada Elagi Deitg. En la tretzena del Moritz, però, Creus va assumir la responsabilitat i va marcar. La directa havia estat propiciada per la desena falta local. El partit, però, va començar molt bé per al cuer. En el minut 2, Tety Vives va disposar d'un penal que no va marcar. Ell mateix, però, va fer el primer gol. Molas va situar amb dos gols d'avantatge els igualadins, però Edu Fernández, gat vell, va desviar una bola penjada per Navarro (2-1). En la segona part va arribar la reacció dels de Jordi Garcia. Gil va empatar tot just arrencar el segon període i Mitjans va situar per primer cop els visitants al capdavant. Bargalló va empatar (3-3) i posteriorment va veure la targeta blava –el llançament de Ferrer–. Creus va sentenciar i el Moritz va aguantar amb 9 faltes en els últims quatre minuts, mentre els locals generaven perill infructuós.