OK Lliga

El Vilafranca remunta a Lloret

Hoquei sobre patins. La targeta vermella a Àlex Grau en el minut 7 va marcar la derrota dels lloretencs

El Lloret Vila Esportiva va perdre a casa un partit molt ajustat contra el Cafès Novell Vilafranca i va trencar la seva ratxa de bons resultats. Els visitants van remuntar dos cops un resultat advers i van sumar la segona victòria seguida fora de casa. El conjunt lloretenc tenia la baixa per sanció de Xavier Sulé, i en el minut set va rebre l'expulsió amb targeta vermella directa d'Àlex Grau, que va sorprendre tothom. El Lloret va notar les dues baixes en el tram final del partit. Els lloretencs van iniciar el partit intentant portar el control i tenint les primeres ocasions de perill, com un contraatac de Plaza en el minut 4. En el minut 7 va arribar la targeta vermella directa a Àlex Grau. El Vilafranca va tenir la seva primera ocasió amb la falta directa, però Serra va aturar el llançament de Palau. Els lloretencs també van tenir una falta directa dos minuts després que no van transformar, i el marcador no es va moure fins al minut 17 quan Lluís Grau va fer l'1-0. Els vilafranquins van reaccionar i van buscar el contraatac per fer mal als locals. El partit va entrar en una bona dinàmica de joc i gols. Cusachs va empatar i tot seguit Adrià Farré va fer el 2-1, que abans del descans Palau es va encarregar de tornar a igualar. El Lloret es va poder tornar a avançar en la segona meitat, però no va estar encertat. El Vilafranca ho va estar en un contraatac i Galán va marcar el 2-3. Divuit segons abans del final el porter Serra va veure la targeta blava i va sortir a la pista Oriol Perarnau, que va aturar la falta directa. El seu refús va servir al Lloret per fer un atac ràpid i Turiel va poder empatar, però va enviar el seu xut al pal.

LLORET 2 VILAFRANCA 3

LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Adrià Farré, Patal, Turiel i Perarnau (p.s.). CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Arellano, Cusachs, Galán, Rubén Fernández i Lluís Ferrer –equip inicial–; Palau, Joan Vázquez i Marc Vázquez. GOLS: 1-0 (17) Lluís Grau. 1-1 (20') Cusachs. 2-1 (22') Adrià Farré. 2-2 (24') Palau. 2-3 (34') Galán. ÀRBITRES: A. Tavera i J. Martínez. Van mostrar targeta vermella directa a Àlex Grau (7') i targeta blava a Serra, Palau i Rubén Fernández. FALTES: 7 del Lloret i 8 del Vilafranca.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)