OK Lliga

Hoquei sobre patins

ok lliga

Jornada de l'OK Lliga pensant en Europa

Hoquei sobre patins. L'inici de la lliga europea i la CERS fa avançar sis partits

L'inici de la lliga europea i de la copa de la CERS aquest dissabte ha fet avançar sis partits de la vuitena jornada de l'OK Lliga. Els equips encara no han assimilat els resultats de lliga de dissabte passat i avui tornen a jugar i segur que tenen al cap el seu debut en la competició europea. Destaca l'enfrontament de la zona alta entre el Reus, el tercer, i el Lloret, el cinquè, mentre que el Noia torna a la competició visitant el Liceo després d'ajornar els dos darrers partits per l'europeu sub-20. En la part baixa s'enfrontaran els dos darrers de la classificació, l'Igualada i el Lleida.

Només un partit es jugarà dissabte coincidint amb la jornada europea, el Vilafraca-Girona, ja que els vilafranquins estan exempts de la primera eliminatòria de la CERS. L'altre partit que no es juga és el Vic-Alcoi que, en comptes d'avançar-se, s'ha ajornat fins al dimarts 8.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)