OK Lliga

L'Igualada s'estrena

OK Lliga.

LLEIDA 2 IGUALADa 4

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Borja, Cañellas, Llisà i Andreu Tomàs -equip inicial-; Giménez, Trilla, Rodero i Mataix. IGUALADA CALAF GRUP:Deitg, Bargalló, Molas, Vives i Pla -equip inicial-; Emanuel, Dani López i Bars. GOLS:0-1 (5') Molas. 1-1 (29') Giménez. 1-2 (34') Emanuel. 1-3 (34') Emanuel, de falta directa. 1-4 (42') Emanuel. 2-4 (49') Darío Giménez, de falta directa. ÀRBITRES:Gómez i Pico. Blava a Vives i a Enmanuel, de l'Igualada. FALTES:14 el Lleida i 10 l'Igualada.

L'Igualada va celebrar a la pista del Lleida el primer triomf del curs. La bona actuació de conjunt dels de Ferran López, amb Eladi Deitg altre cop solvent sota pals i amb Emanuel Garcia clarivident –3 gols–, va catapultar els de l'Anoia i va enfonsar l'equip local, ara cuer de l'OK Lliga. Molas va encetar el marcador (0-1) en una primera part vistosa i amb ocasions. En el tram final del primer temps, els d'Albert Folguera van desaprofitar un penal llançat per Borja (18') i una directa executada per Darío Giménez (20') arran d'una blava a Vives. Malgrat que Giménez va fer un golàs (1-1) aixecant la bola i engaltant-la a la mitja volta, un altre argentí, Emanuel Garcia, desfermat, va marcar dos gols seguits –el segon de directa– i va situar l'1-3. Ell mateix va sentenciar (1-4). Giménez va maquillar el resultat a 32 segons de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)