OK Lliga

Hoquei sobre patins

ok lliga

L'implacable Barça supera el partit digne del Manlleu

Ok Lliga. El conjunt de Muñoz, que té un partit pendent, suma el set de set contra un rival ordenat amb els gols de Barroso (2), Pascual i Álvarez

BARÇA 4 MANLLEU 0

BARÇA LASSA:Egurrola, Barroso, Pau Bargalló, Panadero i Pablo Álvarez -equip inicial-; Pascual, Ordóñez, Gual i Lamas. MANLLEU:Garcia, Anguita, Farrés, Mangas i Prat -equip inicial-; Ballart, Franci, Martí, Bigas i Folguera (ps). GOLS:1-0 (1'0) Pascual. 2-0 (23') Barroso. 3-0 (31') Álvarez. 4-0 (36') Barroso. ÀRBITRES:Ribó i Amezaga. FALTES:8 el Barça i 10 el Manlleu.

El Barça Lassa, que feia deu dies que no jugava i que té un partit pendent a la pista del Noia –8 de novembre–, va sumar ahir contra el Manlleu la setena victòria de l'Ok Lliga en set partits i referma el lideratge abans de rebre dissabte el Bassano, a Europa.

Sense donar la impressió de posar tota la carn a la graella en el segon temps, el conjunt de Ricard Muñoz va encarrilar el duel en un primer temps perseverant. El Manlleu, no obstant això, va donar una bona impressió. Ordre defensiu, bones aturades de Garcia i accions perilloses, sobretot en el contraatac. Al Barça li va costar penetrar en l'estricta defensa del conjunt de Jefa Rovira, que venia escaldat dels seus dos últims partits i tenia la lliçó apresa. El Manlleu, de fet, va tenir la primera gran oportunitat. Barroso va travar per darrere Prat quan anava a llançar. Blava i falta directa. Prat, però, que fins ara havia marcat en les set primeres jornades, la va llançar a fora (4'). El porter visitant Garcia li va aturar una directa a Álvarez (8') –blava a Anguita–. Un minut més tard, Pascual va xutar des de fora, Garcia va rebutjar la bola i ell mateix la va recollir i va marcar amb un tret de cullera (1-0). En el minut 17, Garcia li va treure una directa a Ordóñez. El 2-0 el va afusellar Barroso després d'una acció fabulosa d'Álvarez, que va sortejar dos jugadors visitants. De nou, Prat, en un contraatac molt ben portat, va posar a prova Egurrola, esplèndid en tot el partit.

En el segon temps, Álvarez, al primer toc, va batre Garcia (3-0) i Barros, en una acció personal de molta qualitat, es va escapolir de dos rivals i va fer entrar la bola pel primer pal. Aniol Mangas no va trobar la fórmula per batre Egurrola en una directa –blava a Barroso– a 3:15 del final i Bargalló va llançar al travesser la directa corresponent a la desena falta d'equip dels osonencs.