OK Lliga

El Lloret no frena el Reus

OK Lliga. El porter dels selvatans, Serra, va aturar dos penals i dues faltes directes però els locals continuen infal·libles a casa (4/4)

REUS 4 LLORET 1

REUS LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Torra i Rodríguez –equip inicial-: Raül Marín, Salvat, Ollé i Torné. LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Marc Grau, Farré, Plaza, Lluís Grau -equip inicial-, Patau i Ramos. GOLS:1-0 (17') Casanovas. 2-0 (18') Salvat. 3-0 (19') Raül Marín. 4-0 (21') Salvat. 4-1 (29') Marc Grau. ÀRBITRES:Van mostrar targeta blava al local Raül Marín (22') i al visitant David Plaza (49'). FALTES:13 el Reus i 12 el Lloret. COMENTARI:El Lloret va perdre ahir a Reus contra el tercer classificat i que ha guanyat els quatre partits a casa. El Lloret, no obstant això, va fer un joc ordenat durant el primer quart d'hora i es va tancar molt bé al darrere i va mostrar perillós en atac. Plaza, que va rematar al pal amb 0-0, va portar el pes del Lloret, amb una defensa sòlida i un Serra solvent, en especial en el segon període. Però la rapidesa del Reus en els contraatacs va trencar l'esquema dels de Barceló. En el segon temps, tot i que Marc Grau va escurçar diferències anotant una directa (4-1), el Lloret no va poder acostar-se més. Els locals, pel contrari, podrien haver ampliat l'avantatge, però Serra va aturar un penal i una directa a Àlex Rodríguez, un altre penal a Casanovas i finalment una directa a Raül Marín.
RAÚL RODRÍGUEZ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)